Kapellensteenweg 60 2920 Kalmthout
03/666.75.93
FOTO >> Voorzetlens >> Marumi >> Macro Achro 330 + 3 Filter DHG 72 mm
Marumi Macro Achro 330 + 3 Filter DHG 72 mm
PDF pagina
Productbeschrijving:

Het Marumi Macro Achro 330 + 3 Filter DHG 72 mm is gemaakt van gehard glas en voorzien van een meervoudige coating. Dit maakt de lens vocht- kras- en vuilbestendig. De macro achromatische voorzetlens verkort de brandpuntafstand, waardoor u met uw camera dichterbij objecten kunt fotograferen. Ideaal voor close-ups en productfotografie. De hoge ring voorkomt ongewenste lichtinval en reflectie.In vergelijking met niet-achromatische voorzetlenzen (gewone macrofilters) biedt deze DHG (Digital High Grade) achromatisch voorzetlens een verhoogde scherpte en extra detail bij moeilijke objecten, zoals glas en sieraden. Een verlenging van de belichtingstijd is niet nodig.


€ 129,95
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
10/10/'19


Ontdek de Nikon Z6 !  extra avondopeningen : op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober is de winkel geopend tot 20u !Fotograaf Jos Joosen nam de Nikon Z6 al enkele keren mee op reis en kwam telkens enthousiast en met prachtige beelden terug. Hij zal jullie laten kennismaken met de mogelijkheden van deze camera, oa focus shift,.... http://www.shoponsite.be/upload/files/595/Zw wit0303_.jpg" style="width: 600px; height: 450px;" />Onze Nikon producten
Lees het volledige bericht...
GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE
22/08/'18


GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE bij aankoop van een reflex- of systeemcamera !Wij als fotowinkel willen graag dat jullie meer doen met je camera dan alleen maar 'klik-klak' foto's maken.  We leren je dan ook graag de basisbegrippen aan zodat je zelf aan de slag kan.  Al in het bezit van een camera maar wil je ook graag bijleren : geen probleem, ook welkom op de cursus mits betaling van 25 euro.   


Lees het volledige bericht...
Oktober 2019
Vandaag kondigt Nikon hun nieuwe, meest compacte systeemcamera aan, de Nikon Z 50. Die maakt net zoals de Z 7 en Z 6 gebruik van de Nikon Z-vatting en het snelle autofocussysteem.
lees meer...