Kapellensteenweg 60 2920 Kalmthout
03/666.75.93
FOTO >> Lens >> Nikon >> AF-S MICRO NIKKOR 60mm f/2.8G ED
Nikon AF-S MICRO NIKKOR 60mm f/2.8G ED
PDF pagina
Productbeschrijving:
AF-S Micro Nikkor 60mm f/2.8 G ED objectief: een compact Macro objectief met 1 lens in ED-glas, 2 asferische lenzen en 1 lens in nanoCristal. Met stille autofocus door de SWM-motor (= Silent Wave Motor). Vaste brandpuntsafstand en niet-draaiende lens. Voor close-ups en algemeen gebruik. Dit is een populair 60-mm macro-objectief met een reproductiemaatstaf van 1:1 voor gebruik met FX- en DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's van Nikon. Met een zeer stille autofocus dankzij de SWM (Silent Wave Motor), een intern scherpstelsysteem met vaste brandpuntsafstand en een niet-draaiende lens is dit objectief ideaal om foto's van zeer dichtbij te maken. De optiek van uitzonderlijk hoge kwaliteit produceert uitstekende resultaten bij close-ups. Bovendien is dit objectief hierdoor een bruikbaar alternatief voor algemeen gebruik.
€ 609,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Brandpuntsafstand :60 mm
Filtermaat :62 mm
Lensvatting :Nikon
Diafragma :f/2.8
Zoomlens of primelens :Prime
Type lens :Macro
Nieuwsberichten
GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE
22/08/'18


GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE bij aankoop van een reflex- of systeemcamera !Wij als fotowinkel willen graag dat jullie meer doen met je camera dan alleen maar 'klik-klak' foto's maken.  We leren je dan ook graag de basisbegrippen aan zodat je zelf aan de slag kan.  Al in het bezit van een camera maar wil je ook graag bijleren : geen probleem, ook welkom op de cursus mits betaling van 25 euro.   


Lees het volledige bericht...
Februari 2019
Voor een richtprijs van 1519 euro krijg je heel wat camera met deze EOS RP, de tweede camera die gebruik maakt van Canon’s EOS R-systeem.
lees meer...